Webtárhely

Manapság már mindenkinek weboldala; – miért pont Önnek ne lenne? A tájékozódás, szolgáltatáskeresés, vásárlás egyre inkább az interneten keresztül történik, lassacskán eléri a világ az egykor csak a sci-fi írók képzeletében létezõ hálózati színvonalat. Ha vállalkozása van, semmiképp ne maradjon le errõl a lehetõségrõl; ha magánember, ossza meg élményeit, véleményét, információit távoli ismerõseivel és a nagyvilággal is, így színesítve ezt az úgynevezett “e-társadalmat”.
Ehhez nyújt segítséget tárhelyszerverünk, ahol elhelyezheti weboldalát, adatait. A tárhelycsomagok árairól az ezen az oldalon tájékozódhat.

Szerverünk 99% hozzáférést biztosít, elhelyezése egy erre a célra kialakított szerverparkban történik. A nálunk tárult honlapokról és a levelezésről a biztonság kedvéért 4 óránként mentést készítünk.

Mindegyik webtárhely csomagunk esetében a csomagban jelölt tárhelyet és annak megfelelő méretű plusz levelezési tárhelyet biztosítunk. (Tehát pl. legnépszerűbb csomagunk, a Gartel TOO LIGHT  esetében 15GB tárhelyet + 15GB levelezési tárhelyet szolgáltatunk.)

Hozzászólások lezárva.