Email szolgáltatás

emailAmennyiben Ön nem szeretné még honlapot, de egy domainnévre és egy “cégszerű” emailcímre szüksége van, szerverünkön lehetőséget biztosítunk minimális költségért 1GB levelezési tárhelyet működtetni (Gartel DOMAIN csomag). Ebben az esetben a honlap helyén egy Ön által meghatározott szövegezésű, statikus tájékoztató oldal jelenik meg, a háttérben pedig csendben,  fennakadások nélkül teszi a dolgát a levelező szolgáltatás. Természetesen ehhez a csomagunkhoz is jár minden olyan szolgáltatás, amely a nagyobb csomagjainkban elérhető és a levelezésre vonatkozik: adaptív spamszűrés, postfix admin lehetőség, DNSSEC és https protokoll, webmail felület, 4 órás mentési fázis).

Szerverünkön az email kiszolgálást IMAP rendszerben végezzük. Amennyiben tárhelycsomagot vásárol tőlünk, az adott csomaghoz tartozó domain alá emailcímeket is rendelhet, melyet munkatársaink be is állítanak. Az emailfiókok kezelését ezt követőne egy admin felületen keresztül Ön is elvégezheti: új fiókot vehet fel, vagy éppen törölheti azt, amelyik már nem szükséges, méretezheti a fiókok tárterületét stb.

Az emailfiókok tárhelyének alapértelmezett mérete megegyezik a megvásárolt tárhelycsomag méretével. Ez a kvóta emailcímenként a beállított fiókok számának függvényében változik. (Pl. Gartel STATIC csomag esetében a tárhely 2GB, ha ezt egyetlen fiók használja. Ha két emailfiók van beállítva, akkor ez a 2GB megoszlik a fiókok között.)

A nálunk bérelt tárhelyek mindegyikéről –  a levelezést is beleértve – automatikusan 4 óránként mentést csinálunk, így ha valami elveszett, lehetőség van egy korábbi állapotra való visszaállításra.

Azok az ügyfeleink, akik a megvásárolt tárhelyükhöz képest jóval nagyobb levélforgalmat szeretnének bonyolítani, megrendelhetik kiegészítő szolgáltatásként Gartel MAIL PLUSZ csomagunkat. A csomag 2000MB levelezésre felhasználható tárterületet tartalmaz, éves díja 7.620 forint, és éves szinten, előreutalással fizetendő.

Gartel MAIL PLUSZ szolgáltatás elérhetőségeink bármelyikén megrendelhető.

Hozzászólások lezárva.